Nelli Kilu Nli

Yrittäjä ja sarjakuvataiteilija, ottaa vastaan tilaustöitä


Heippa!

Olen tosiaan Hyvinkääläinen taiteilija ja teen enimmäkseen sarjakuvia digitaalisin työvälinein. Väillä teen kuvituksia niin digitaalisesti kuin maalatenkin, mutta sarjakuvia tehdessä tämä on jäänyt vähemmälle.

Sarjakuvissa teen sekä käsikirjoituksen että kuvitukset itse. Kirjoitan usein hahmokeskeisiä tarinoita joissa on ripaus fantasiaa. Teen sekä lyhyitä zinejä (7-20 s.) että pidempää tarinaa (Julkaisu 2022.)

Valmistuin vuonna 2016 kuva-artesaaniksi ja aloitin 2018 työstämään taiteilijan uraani. 2021 ryhdyin kevytyrittäjäksi. Toimin myös tarvittaessa taidemallina.

Kaiken oleellisen minusta löydät kotisvuiltani, kuten myös hitaasti päivittyvän nettikauppani (Etsy.) Minuun voi olla yhteydessä instagramin tai sähköpostin kautta.

(Tiedoksi: Kotisivuni sisältävät alastomuutta, verta ja seksuaalisia teemoja käsittelevää taidetta. Tämän takia en suosittele sivustolla vierailua alle 16-vuotiaille tai herkemmille katsojille. Lisäksi joidenkin kaupasta löytyvien tuotteiden kohdalla vaadin asiakkaalta täysi-ikäisyyttä.)

Kiitokset, Nli!


Taideprintti

Ote sarjakuvastani "Water feels warmer when it's raining"

Ensimmäinen sivu sarjakuvastani "Tinnitus"

Ensimmäinen sivu sarjakuvastani "Valkoinen valhe"

© Nelli Kilu Nli

Kuvien käyttö ilman tekijän lupaa on kielletty.

Mainosta taiteilijaa ♥