Nam-Ke

Sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja pienyrittäjä Kuopiosta, ottaa vastaan tilaustöitä


Hei, olen Nam-Ke kuopiolainen kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja tuleva graafinen suunnittelija.Tarinoiden kertominen kuvilla on aina ollut intohimoni ja siksi haluan tehdä monipuolisesti kaikkea piirtämiseen sekä visuaalisuuteen liittyvää myös työkseni.Tuotan toiminimeni Nam-Ke Productionin kautta tekemiäni sarjakuvateoksia ja kuvituksillani koristeltuja tuotteita, tilaustöitä asiakkaille ja vedän erilaisia piirtämistyöpajoja. Järjestän myös säännöllisesti teoksistani näyttelyitä ja opetan sarjakuvakursseja Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopistoilla.

Taiteilija nimeni Nam-Ke on oikeasta nimestäni Natalia A. M. Kekkonen muovautunut nimimerkki, jota olen käyttänyt siitä asti, kun ensimmäistä kertaa laitoin töitäni esille nettiin. Siitä on kasvanut tärkeä osa taiteilijaidentiteettiäni.

Arvostan kauneutta sen moninaisissa muodoissa, oli se sitten sininen hetki juuri ennen talven pimeyttä tai tarkasti aseteltu värikylläinen kohtaus elokuvassa. Luonto, sanaton kerronta ja pyrkimys harmoniseen kokonaisuuteen ovat töissäni toistuvia tärkeitä elementtejä.


"Rene the Undead Bard and His Summoned Boy" Tilaustyö pöytäroolipelihahmosta. Tehty kokonaan Photoshopilla.

"Dragon&Dice" Kuvitus tarroihin ja muihin tuotteisiin, tilattavissa Redbubble kaupassani. Tehty kokonaan Illustratorilla.

"Sleepy Cat" Yksi tekemistäni postikortti kuvituksista. Kortteja saa ostettua Etsy kaupastani. Tehty vesivärejä, sivellintussia ja ditaalisia välineitä yhdistellen.

"Space Heart" Yksi tarra kuvituksistani. Alkuperäinen kuva on uniikista käsinpiirretystä postikortista. Kortteja ja tarroja saa ostettua Etsy kaupastani. Tehty vesiväreillä ja geelikynillä.

"Pikku-Otuksen päivä" Sanaton 40 sivuinen sarjakuva lapsille. Ostettavissa Etsy kaupastani. Tehty vesiväreillä ja sivellintussilla.

© Nam-Ke

Kuvien käyttö ilman tekijän lupaa on kielletty.

Mainosta taiteilijaa ♥