Art by Saiccu

Taiteilija, ottaa vastaan tilaustöitä


Heippa!

Olen Saija Kokemäeltä. Teen digitaalista taidetta kevytyrittäjänä.
Koulutukseltani olen merkonomi sekä media-assistentti.

Lapsesta asti piirtäminen on ollut yksi rakkaimpia harrastuksiani ja eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Nyt olen valjastanut harrastukseni, osaamiseni ja eläinrakkauteni työksi, jota olen aina haaveillut tekeväni. Olen itse oppinut vuosien harjoittelulla sekä kokemuksella piirtämään digitaalisesti ja käyttämään erinäisiä ohjelmia, joita tarvitaan digitaalisen taiteen tekemiseen. Kuvien käsittely on myös tullut tutuksi vuosien saatossa.

Piirrän muotokuvia lemmikeistä sekä kuvituksia sarjakuvamaisella tyylilläni. Logojen sekä mainosten suunnittelu ja toteutus ovat suhteellisen uusi juttu itselleni, sillä olen tehnyt näitä vasta muutaman vuoden. Töistäni teen mahdollisimman miellyttävät asiakkailleni, sillä asiakastyytyväisyys on itselleni hyvin tärkeää. Olenkin koko tilaustyöprosessin ajan yhteydessä asiakkaaseen.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli taiteeni kiinnostaa sinua ja olisit halukas ostamaan osaamistani muistoksi itsellesi lemmikistäsi tai uutta piristystä yhdistyksesi  tai yrityksesi logoon!

Art by Saiccu – Saija Ketola


Afgaaninvinttikoira

Maatiaiskissa

Sekarotuinen koira

Suomenhevonen

Risteytyskani

© Art by Saiccu

Kuvien käyttö ilman tekijän lupaa on kielletty.

Mainosta taiteilijaa ♥